Transport


Curier Rapid:

Transportul va fi efectuat de catre curier, acesta acoperind in mod normal, orice punct de pe teritoriul tarii in maxim 1 zi pentru orase mari, respectiv 2 zile pentru restul localitatilor. Cu putin timp inainte ca agentii de la firma de curierat sa ajunga la dumneavoastra va vor contacta telefonic pentru a stabili de comun acord ora si locul de livrare in caz ca nu sunteti acasa. Plata se va face la ramburs, in momentul ridicarii coletului.

Curier Rapid in afara Romaniei:

Trimiterea coletelor in afara granitelor tarii se va face cu plata in avans. Putem livra numai in unele state membre ale Uniunii Europene. Acestea sunt: Ungaria, Cehia, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Polonia, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Liechtenstein, Austria, Italia, Danemarca, Franta, Marea Britanie, Irlanda, San Marino, Vatican, Monaco, Portugalia si Spania. Dupa ce ati completat toate campurile de mai jos cu datele dumneavoastra si ati facut comanda, veti primi prin e-mail o factura proforma in euro. In aceasta factura proforma veti gasi toate datele firmei noastre, inclusiv numarul contului in care sa virati suma reprezentand contravaluarea coletului. In momentul in care primim confirmarea faptului ca banii au intrat in cont, vom trimite prin curier coletul dumneavoastra si acesta va ajunge la destinatie in maxim 5 zile lucratoare.

Posta:

Pentru orice livrare se va percepe o taxa cuprinsa intre 10 si 19 RON (in functie de numarul de flacoane si greutatea coletului), oriunde pe teritoriul Romaniei. Transportul va fi efectuat de catre Posta Romana, aceasta acoperind in mod normal, orice punct din tara in maxim 4 zile. Plata se va face la ramburs, in momentul ridicarii coletului.


Opinii clienti

Sotia mea, de cele mai multe ori era nemultumita de faptul ca nu avea orgasm. Acest lucru se datora in primul rand pentru ca eu terminam foarte repede. Acum, dupa ce am inceput sa folosesc Long Love sunt capabil sa rezist indeajuns de mult pentru a-i produce cate orgasme vrea! Mi-ati schimbat viata, sotia mea se poarta mult mai bine cu mine! Multumesc Long Love! Jean M, Oradea
Opiniile clientilor